Online kostrådgivning

Välkommen till min kostrådgivning online! Programmet vänder sig främst till dig som har värk och inflammation i kroppen, oavsett om det är en inflammatorisk sjukdom eller en låggradig, kronisk inflammation med symptom så som till exempel mag- och tarmproblem, ledvärk, huvudvärk, hudproblem eller hormonella problem. På den här sidan har jag samlat en översiktsinformation så att du enkelt ska kunna navigera dig genom de olika flikarna med information. 

 

Programmet är tillräckligt specifikt för att du på ett enkelt sätt ska förstå vad du ska göra under de kommande 12 veckorna, men det är också utformat så att det INTE ger några exakta mått på vad du ska äta när, eller hur mycket. Det är nämligen du själv som måste lära känna din kropp och dess signaler! Jag kan guida dig i hur, men det är du som måste göra jobbet. 

 

Som du kanske redan har sett så har det dykt upp en ny flik i menyn; ”Online kostrådgivning”.

Under fliken Online kostrådgivning, där du befinner dig nu, så finns all information samlad så som inköpslistor, kosttillskott, frågor och svar och självklart också ditt 12-veckors kostprogram!

 

Online kostrådgivning:

 

Här kan du klicka dig vidare till Programmet!

Skärmavbild 2016-07-14 kl. 07.44.23

*Programmet ersätter naturligtvis ingen medicinsk behandling.

/M