Semestern slut!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Tillbaka igen efter semester, sommar och annat! I år tog jag en veckas semester och en vecka mammaledigt och ändå känns det som att det var år och dagar sedan jag var här på kontoret. Jag har visserligen tagit lite strödagar off här och där när Ola, min man, har arbetat. När man är egenföretagare så är man väl visserligen aldrig på riktigt helt ledig dock, jag har både beställt tester, bokat möten och skickat böcker men det är ingenting som stressar mig. Jag verkligen, verkligen älskar mitt arbete!

Trots att all semester som jag någonsin tagit har varit spontana och planlösa, och fortfarande är så är jag i övrigt en högst strukturerad och organiserad själ som gillar att gå upp samma tid på morgonen (gärna tidigt), äta samma frukost osv. Jag tror att de flesta av oss är det! De som säger sig avsky rutiner och istället vill ”ta dagen som den kommer” gör ändå, har jag åtminstone upplevt, samma sak ändå varje morgon.

Hur som helst så drog vi uppåt i landet till Hälsingland, Dalarna och Värmland efter min föreläsning om hormoner den 18e Juli i Varberg på köpenhamns gård – Vilket otroligt ställe! Superfint, jag hoppas att jag får komma tillbaka dit och arbeta snart. Tanken är att köra en workshop kring hormoner en heldag där vi skräddarsyr och optimerar för respektive deltagare. Vid intresse, maila mig på maria@matstarkt.se!

Nedan bild är från Loos i Hälsingland.

Här kommer även en bild från när vi kom hem häromdagen och hälsade på fåren 🙂

Snart fyller Ask hela 1 år! Kan ni tänka er. Det kan knappt jag. Fast ändå lite.

Något speciellt ämne ni vill läsa om nu ”under hösten”? Tänker att jag ska vara lite mer aktiv här på bloggen, vet att jag lovat det förut men den här gången menar jag det mer 😉

/M

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *