Pyssel och armbågar

Häromdagen så diskuterade jag med min 4-åriga brorsdotter om vem som egentligen bestämmer vilka blommor som är ogräs och inte, och när det är säsong för vad. Allt är ju fint alltid tycker hon. Det tycker jag med! Tete a teten fick därför komma in och bo lite till. Våra julstjärnor lever faktiskt också fortfarande, och växer så de knakar. Blommor kan vara hängandes, ståendes… eller på sniskan. Allt klär i blommor när man är 4 år! Och även 32.

 

Men hur går det med min armbåge undrar man ju?! Sådär. Upp och ner. Jag har inte varit så snäll mot den då jag trots lite känningar har grejat hemma. Ganska mycket. Typ målat möbler, vaxat möbler, virkat mattor, yogat, grävt i trädgården… Armbågen hade väldigt blandade känslor till dessa aktiviteter.

 

Jag ÄR fortfarande (!) irriterad för att gluten hade en sådan effekt på mig. Det gör mig ju egentligen ingenting att det är just gluten i sig, då jag vant mig av vid det, men jag ville ändå att jag skulle ha möjligheten att kunna äta det. Förstås! Även om jag väljer att låta bli. Men, men så kan det vara. Jag vet ju åtminstone vad som triggar min inflammation, och jag är väldigt nöjd med att jag slipper cellgifter 🙂

/M

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.