Allmänna villkor

Allmänt

Matstarkt erbjuder kostrådgivning och coachning via personligt möte och telefon samt skräddarsydda föreläsningar och workshops. Matstarkt säljer även produkter via sin hemsida. Både privatpersoner och företag kan ta del av Matstarkts tjänster.

Priser

Prisuppgifterna hittar du under fliken Tjänster – Konsultation och under Shop.

Leveranstid Shop

Leveranstiden är normalt 3-4 arbetsdagar men vid hög belastning kan det dröja upp till 10 dagar.

Ångerrätt

Konsultation

Som konsument har du ångerrätt enligt Distans- och hemförsäljningslagen.

Från dagen du startat din kostrådgivning/coaching tillsammans med Matstarkt har du ångerrätt som baseras beroende på den mängd veckor du tecknat coachning.

Du ångrar ditt köp genom att kontakta Matstarkt på maria@matstarkt.se

Ditt avtal avslutas då omedelbart och du betalar bara för den tid Matstarkt lagt ner.

Om du avbokar en konsultation senare än 24 timmar innan avtalad tid, eller om du uteblir att komma så debiteras halva beloppet.

Köp av vara

Du har alltid 14 dagar ångerrätt samt 30 dagars bytesrätt från det att du mottager ditt paket. Vid utnyttjande av ångerrätten så återbetalar vi dig köpesumman under förutsättning att den returnerade varan/varorna har hanterats med aktsamhet och är i samma skick som när du mottog den/dem.
Vid utnyttjande av ångerrätten står du som kund för returkostnaden. Du skickar in varorna till adressen du finner här nedan.

Har du originalkuvertet kvar som du fick varorna i så kan du använda det, se bara till så att det är ordentligt förseglat och frankerat.

Vi ber dig betala fakturan om vi inte mottagit din retur innan dess att förfallodatumet passerat.

Du kan inte byta varor hos oss som du har köpt hos någon av våra återförsäljare. Inte heller tvärtom, alltså byta någon av våra varor hos någon av våra återförsäljare. Dessa returer kommer inte att godkännas i vårt system.

Har du några funderingar är du alltid välkommen att skriva till oss! Fyll då i kontaktformuläret längst ned på sidan eller maila till shop@matstarkt.se

Vänligen bifoga följande information med paketet.

  • Ditt namn
  • Fakturanummer
  • Mailadress
  • Anledning till retur

Returadress:
Särén Consulting AB
Ögårdsvägen 3
439 36 Onsala
Sweden

Betalning

Du som konsument betalar via bankgiro, postgiro, Klarna Checkout eller Swish. Faktura skickas med 10 dagars betalningsvillkor.

Matstarkt är godkänd för F-skatt.

Personlig information

  • Matstarkt skyddar all din personliga information.
  • Genom att köpa en tjänst av Matstarkt accepterar du att vi använder din personliga information för att slutföra alla våra åtaganden gentemot dig som kund.
  • Matstarkt garanterar att dina personliga uppgifter aldrig delas till tredje part.
  • Enligt svensk lag har du rätt att när som helst veta vilken personlig information vi har lagrat om dig.
  • Du som kund har rätt att när som helst be oss ändra eller ta bort din personliga information.

Skador och sjukdomar

Innan du köper och påbörjar coachning ska du alltid meddela om eventuella sjukdomar. Som kund har du skyldighet att informera om sådant som kan komma att påverka din coachning. Till detta räknas både nuvarande och tidigare sjukdomar. Matstarkt ska endast ses som rådgivning och det ersätter ej medicinsk behandling. Du som klient ansvarar för dig själv genom en kost- och livsstilsomläggning samt för att lämna all relevant information inför ett möte.

Matstarkt är utbildad inom funktionsmedicin, diplomerad kostrådgivare och certifierad coach.

Övrigt

Matstarkt förbehåller sig rätten till ändring av all information utan föregående avisering.