Aubergine med bellota, champinjoner, vitlök och fikon

Otroligt enkel och god mat detta!

  • Aubergine
  • Vitlöks- och persiljesmör
  • Champinjoner
  • Hackad rödlök
  • Bellota-skinka, eller en annan god kallrökt skinka
  • Tomat
  • Fikon
  • Tomatpuré
  • Tunna skivor morot

Skiva upp en aubergine i skivor. Bred på vitlöks- och persiljesmör och sätt in i ugnen på 180 grader tills de får fin färg. Stek under tiden svamp i vitlöks- och persiljesmör. Ta ut auberginen, bred på lite tomatpuré och lägg därefter på svamp, skinka, morot och fikon. Toppa med hackad rödlök och persilja!

/M

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.