Chokladmousse för läkning

Inläggen kommer att vara lite kortare i ett par veckor nu framöver då jag ju har gips. Svårt att skriva då, även om det går förhållandevis bra att klara sig utan högerhanden tycker jag. Behöver inga värktabletter längre heller. Skelettet var dessutom starkt så skruvarna fäste fint vilket betyder att jag inte behöver ha gips särskilt länge. Blir bara 4 veckor istället för 6 🙂

I helgen hade vi mina föräldrar över på middag. Blev grillat, hemgjord choronsås och blandade ugnsrostade grönsaker. Enkelt! Till efterrätt hittade jag på en chokladmousse som blev väldigt god. Den fick en väldigt bra konsistens också och innehåller dessutom mängder med bra saker som hjälper läkning. Jag höftar ju alltid så därför har jag inte koll på exakta mått 🙂

Chokladmousse

2 dl kokosmjölk (garant)

1 nypa vaniljpulver

2-3 rågade msk kakao

2-3 rågade msk kollagenpulver

2-3 msk kokosolja

2-3 msk chiafrön

2-3 msk björksocker – valfritt

Blanda allt utom chiafrönen i en bunke, och vispa fluffigt med elvisp. Häll i chiafrönen medan du vispar. Häll upp i serveringsglas och kyl några timmar. Servera med hallon!

(jag har snott bilden från nätet då jag glömde att fota)

/M

En reaktion på “Chokladmousse för läkning

  • 28 april, 2015 kl.
    Permalink

    Efterrätten var väldigt god. Även middagen smakade ljuvligt gott☀️☀️

    Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.