Då var jag 33 år!

Nu är vi hemma igen från en liten trip till Barcelona! Vi har ätit otrooooligt mycket god mat! Ceviche, bläckfisk, musslor...

skarmavbild-2016-11-01-kl-06-51-16

Våra favoritrestauranger är Palosanto och Cañete, då vi ju gillar tapas med otippade smakkombinationer och särskilt fisk och skaldjur. Grabben på bilden nedan fick bestämma vår meny, personalen kan ju kockarnas paradrätter bäst. Han löste dessutom allt i paleo-style! Vi fick för övrigt både kramar och pussar när vi gick dessutom så jag tror att de uppskattade vår matpassion 🙂

På Cañete så träffade vi dessutom ett amerikanskt par som bodde i Kalifornien, mellan LA och San Diego. Vi ska ju dit i vinter och blev hembjudna till dem på middag. Supertrevligt! Jag gillar verkligen amerikaner.

 

Nu har vi ju varit i Barcelona ett par gånger och känner oss faktiskt rätt "nöjda"! Det är verkligen en fantastisk stad, och det finns en viss charm att komma tillbaka till samma ställe (även om 99% av våra resor är till nya resmål) men vi är nog för rastlösa för att fixa det för många gånger. Framöver kommer det att bli upptäcktsfärder i nya städer helt enkelt. Om det är en weekend det gäller vill säga, annars föredrar vi ju mer "landet" över stad 🙂

skarmavbild-2016-11-01-kl-06-51-08

Vi hittade lite juicer på "Flax&Kale"! Rätt många av dem var väldigt söta, men det var mejerifritt och utan skräp. Vi köpte den till höger med kokosmjölk, gurkmeja och chaikryddor. Den påminde väldigt mycket om mitt "guldte" med gurkmeja, kokosmjölk, glycin, kanel, ingefära och kardemumma faktiskt.

skarmavbild-2016-11-01-kl-06-50-53

Förresten, vad fick jag i födelsedagspresent? Världens bästa make gav mig en löparjacka som jag fick testat igår! Jag har sprungit i en annan jacka tidigare som inte har andats alls (!), vilket har inneburit att jag egentligen inte slutat springa för att jag varit trött i kroppen utan för att kroppen varit "obekväm". Så löd en av mina teorier åtminstone. Den andra var att det var fel på mig. Men så kom stunden då jag fick en sprillans ny jacka! Jag var full av förväntan och löprundan slutade precis som den började - att jag sprang och sprang och sprang! Det fanns ingen botten. Eller obehag! Lyckan är gjord och jag tackar jackan! Och mina ben 😉

I övrigt fick jag vin, ostar och Euros i present, och ett superfint halsband av en kär vän.

barcelona

/M

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.