Frukost, Shanghai och stubbar

Idag flyger jag till Shanghai! Blir borta en vecka denna gången också.

Jag har märkt att jag har lagt på mig lite i vikt alldeles ovanför naveln, vilket jag tror beror på stressen som blir av resorna. Det har ju blivit ganska så många resor i år över tidszoner, och det påverkar ju såklart kroppen. Just därför så har jag tänkt om lite just nu vad gäller mat, och kör inte min halvfasta längre. Jag har med andra ord börjat att äta frukost! Allt för att vagga kroppen i trygghet om att den lugnt kan förbränna det som kommer ner i magen, och inte behöver behöver spara till sämre tider. Istället för kaffe sedan under dagen så dricker jag grönt te och vatten, eftersom kaffe också stressar kroppen. Jag vill helt enkelt inte sätta någon onödig press på den 🙂

image

Gårdagens frukost, stekt sidfläsk i smör, ett ägg och lite surkål.

Jag dricker dock fortfarande en liten fettkaffe på morgonen till min frukost! Efter resan så tänker jag köra en detox, dels pga operationen och sedan för att jag gillar att göra det med jämna mellanrum. Då blir det inget kaffe, och inga konstiga saker. Det äter jag visserligen inte nu heller men det blir ännu lite mera “cleant” liksom. Återkommer med upplägg!

Visst tänker ni, vad spelar det för roll att lägga på sig ett kilo? Inte särskilt egentligen. Jag skulle ju bli en av de sista som dog ute på en öde ö med lite extra fett på kroppen. Supercoolt om jag vore just strandsatt. Dock inte lika supercoolt här tänker jag.

Var förresten ute och gick i skogen imorse och hittade en supersnygg stubbe, därför får ni en bild på den 🙂

/M

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.