Japan i bilder!

Nu har det varit tyst från mig alldeles för länge! Har skrivit två tentor denna veckan utöver att jag haft en del på jobbet. Ska ha en presentation idag som kräver lite förberedning 🙂

Jag har ju inte ens kommenterat det underbara landet Japan! Otroligt vänliga människor, fantastiskt mat, vackra tempel, snöklädda bergstoppar, blommande sakulaträd... vad mer kan man begära? Bör definitivt finnas med på allas bucket list.

Jag fick inte ta bilder överallt, vilket jag tyckte var bra faktiskt. Man ska hålla på traditionerna, vyerna är inpräntade i hjärnan på mig ändå! Men nedan kommer lite bilder som jag tog med mobilkameran där den var tillåtet 🙂

 image  image

image

  image  image

image   image

image   image

 image  Untitled

/M

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.