Kläder och mat!

Att vi åt ja! Maten fanns i överflöd till både frukost, lunch och middag i vanlig ordning. (Ändå har jag faktiskt tappat ett helt kilo).

Jag skrev ju att jag åt ballongfisk häromdagen, nedan är en bild på den. Smakade, inte heeelt otippat fisk!

image

Svamp förekommer i nästan varenda rätt, och en av dem är en riktig favorit hos mig. Jag tror att den heter nålsvamp på Svenska. Men det visste jag inte då, och kineserna kunde inte det engelska ordet så de direktöversatte det för mig från kinesiskan vilket blev "seeyoutomorrow". Ingen visste varför den kallas så. Lite fundersam blev man ju. Efter ballongfisken och allt.

Nedan är en bild på frukost med just seeyoutomorrow-svamp, bacon, rökt anka och sallad. Jag hittade Arla-smör att ha till 🙂

image image

Utöver mycket mat så sydde jag upp en del kläder i siden också, bland annat den kinesiska klänningen som hänger i min garderob på bilden ovan 🙂

/M

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.