Om

.
Som så många andra så har även jag kämpat med en svår kronisk sjukdom. Med hjälp av starka mediciner fungerade jag i min vardag och på mitt arbete, men jag mådde aldrig bra. Tvärtom så gav de sådana biverkningar att det kändes lönlöst att ta dem.
.
Om du har gått igenom det här själv så vet du hur frustrerande och hopplöst det känns att inte få några svar till vad och hur du kan göra för att må bra. Mediciner är enda lösningen. Men vi kommer till en punkt där vi inser att mediciner inte löser kroniska hälsoproblem. Istället behöver vi ta hjälp av andra verktyg. Det var då jag hittade funktionell medicin, vilket hjälpte mig att få tillbaka min hälsa.
.
Jag lämnade mitt yrke som ingenjör och vidareutbildade mig inom funktionsmedicin för att kunna hjälpa andra. Idag har jag en egen mottagning där jag använder mig av de metoder som gjorde mig frisk på mina klienter med otroliga resultat.
.
Att ha ständig värk, känna sig trött, nedstämd eller kämpa med hormonella problem behöver inte vara en del av livet. Tvärtom kan du också må bra, och när du mår bra så får du också tillgång till en större del av dig själv.
.
.
Jag som arbetar på Matstarkt heter Maria Särén och jag är utbildad ingenjör och inom funktionsmedicin, diplomerad kostrådgivare, och certifierad ICF coach.
.


.
UTBILDNING
Funktionsmedicin, Kresser Institute 
Associate Certified Coach (ACC) via International Coach Federation (ICF) 
Diplomerad Kostrådgivare, Paleo Institute 
Högskoleingenjör i Textilteknologi
.