På tredje plats!

Jäjä, jag glömde att ta kort på omgång 1, och omgång 2 av projekt göra kokosmjölks-kefir. Tjock som vispgrädde blev den, som ni kan se själva med egna ögon. Alla omgångarna gav samma resultat faktiskt, det kallar jag för kvalitetssäkran! Ni får helt enkelt tro på mitt ord, trots avsaknad av bildbevis.

Jag kallar detta för… kokoskefir! Har inte kommit på något annat. Förslag?

Så är denna något udda frukosthobby något jag kan rekommendera?

Well… jag äter ju inte frukost. Men kvällsmat!

Tid – 2 min förberedelse, 24 timmars väntan och sen 5 minuter till för att sila av kornen

Teknik – Not applicable egentligen. Häll i kornen, häll på mjölken, låt stå i en glasburk i rumstemperatur. Svårighetsgrad 1/20. Max.

Kostnad – Hyfsat dyrt. Kornen kostade 169 :-, och kokosmjölken ligger på runt 25 :- för 5 dl. Men kornen kan du ju ha tills du själv råkar ha ihjäl dem.

Gott? Jepp. Kladdigt? Jepp. Nyttigt? Jepp. Jättegott? Jepp. Värt det? Jepp.

image

/M

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.