Reflektion och planering

Söndag morgon, min favorittid på hela veckan om man nu får ha en sådan! På Lördagar brukar jag kunna sova åtminstone till 6-7, men på Söndagar vaknar jag i princip alltid prick klockan 5, oavsett när jag gick och la mig dagen innan. Jag sover hellre middag senare under dagen faktiskt och nyttjar den här tiden då det är helt tyst i huset till att läsa ikapp mig på nyheter och planera för kommande vecka.

 

Hur som helst så sitter jag och går igenom en föreläsning i huvudet som jag ska ha! Ja ja ja! Väldigt nervöst, men också väldigt spännande. Förutom själva kosten så vill de även att jag ska prata lite om tiden då jag blev sjuk, och mina tankar kring både det och sedan när jag hittade “rätt” kost för mig. Så nu sitter jag och reflekterar och minns åren 2004-2005. Faktiskt med ett leende på läpparna trots att jag ser mig ligga där blek, trött, svag, febrig och med svullna leder (och åt helsike för smal) i min säng utan att kunna komma upp själv.  Tänk vad långt borta den Maria är ifrån den jag är nu. Det känns som ett helt annat liv! Innan nu i somras så har jag inte tänkt så mycket på den tiden, eller så mycket på någon dåtid egentligen, men det är nog ganska nyttigt att reflektera ibland. Jag är snarare alltid i framtiden, alltid på väg liksom. På gott och ont.

 

I fredags var ett par kompisar över på middag! Det var visserligen middag/projektmöte då vi kickade igång tankesnurran över en ny idé vi har. Superkul och jag hoppas verkligen att vi kan dra denna i hamn även om det kommer att dröja ett par, tre år innan alla förberedelser är utredda och klara. Vi är ett helt fantastiskt bra team, och jag upptäckte hur mycket lättare allting är när man sitter fyra stycken (med olika kompetenser) och bara går totalt bananas med brainstorming! Här sitter jag själv med min andra idé… det tar alldeles för lång tid att vara ensam. Man fastnar så lätt. I fredags kom vi nämligen längre med den idén än vad jag har gjort med min senaste på en hel månads tid. Jag måste ta in en partner helt klart.

 

Nu kom min man upp, huset börjar vakna 😀

 

/M

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.