Roadtrip!

Sitter just nu på en äng med en massa gröna, små flygande djur som diggar ljuset från min ipad. Solen bränner i nacken. Mysigt.

Jo! Efter bröllopet i Torekov i söndags så for vi ju lite planlöst ut i Europa med tält, vandringsskor och en gammal hederlig kartbok från 96. 1996. GPS är tråkigt. Och idag kom vi fram till Mosel i Tyskland där vi precis har vandrat omkring i ett fantastiskt grannt slott högt upp på ett berg.

Som av en händelse (?) så råkar ju Mosel vara känt för sina viner. Nä, men sedär! Vin gillar vi. Efter några vinprovningar på diverse vingårdar så blev vi 10 flaskor riesling, 2 flaskor pinot noir och en flaska grappa rikare. Somliga tycker kanske inte att vin är så paleo, men ska man dricka vin, så kan man väl lika gärna dricka ett bra, jäkla vin. Tycker jag!

På vägen hit så fastnade vi förresten också i ett kloster, och i en gruva från romartiden. En bra stund. Riktigt snyggt! Och där emellan någonstans i en dal, så åt vi den bästa rökta ålen jag nånsin fått. Resan verkar lovande so far. Helt klart. Vart ska vi sen? Vi vet inte riktigt än. Frankrike kanske. Förmodligen Frankrike.

Jag uppdaterar inläggen med bilder senare när jag har skickat över dem från kameran.

/M

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.