Runt, runt i Kina

Ser man på, jag har internet! Det har inte fungerat (som jag tänkt) sedan jag kom hit. Som vanligt faktiskt då  deras "high-speed" inte riktigt är samma som vi är bortskämda med hemma.

Vad har jag pysslat med då? En hel del! Jag har överlevt att äta ballongfisk, fartfyllda cykelfärder, mängder av trappsteg, bad i varma källor och SPA. Ja de senare kanske inte var så farliga 🙂

Vi var på ett japansk/kinesiskt ställe häromdagen där vi badade i olika mineralkällor! Här är det tradition att gå på sånt flera dagar i veckan tydligen. Inträde plus en helkroppsskrubb och massage gick på 100 svenska kronor. Helt okej eller hur!

Jag har även låtit sy upp en hel del kläder, bland annat en kinesisk klänning! Hellång i mörkblå siden med ljust rosa (jepp, jag i rosa!) paspoaler. Den har slitsar och knappar men inga blommor eller mönster, bara helt ren.

För er som är med i mitt lilla kostprogram: Det är inte uppdaterat sedan i lördags och jag ber om ursäkt för det, men internet har som sagt inte fungerat! Sista dagen är ju imorgon och jag hoppas att ni är peppade nog att hålla ut de allra sista dagarna! Om jag har internet ikväll ska jag köra lite fler tips och råd innan slutklämmen.

I eftermiddag drar vi vidare söderut, ett problem har nämligen uppstått inför en visning, lägligt nog kanske när jag är här tänker jag. Visningen är för intressenter i provinsen, och de gubbarna ska man inte bara hålla nöjda, utan helst också lite imponerade 😉

/M

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.