Tips på deo

Det var drygt ett år sedan nu som jag gav upp de vanliga traditionella deodoranterna, innehållande massa tveksamt krafs, till förmån för en "naturlig" variant. Jag har provat oerhört många varianter, men inte många fungerar dessvärre. Antingen så ger de märken på kläder från till exempel bakpulver som är en vanlig ingrediens, eller så tar de inte bort svettlukt. Jag vill inte ha en antiperspirant då det är meningen att kroppen ska svettas. Att svettas är en reningsprocess, men man vill ju inte lukta för det.

Hur som helst, den här deon från Maria Åkerberg är den absolut bästa som jag har provat! En vanlig saltdeo utan konstigheter, och den är dryg, prisvärd och enkel att använda. Jag är inte sponsrad utan det här är verkligen favoriten 😉

Du kan köpa den här på Skincity.

/M

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.