Tjänster

Är du trött på att vara trött? Prioriterar du din hälsa? Hur vi mår avgör hur vi lever våra liv, och när vi mår bra så gör vi bättre. Matstarkt erbjuder coachning och rådgivning men håller också föreläsningar och workshops med tema kost, hälsa och personlig utveckling. Och framför allt personlig hållbarhet. Dagens samhälle ställer höga krav på oss där det är viktigt att prioritera vår egen hälsa. Så att vi kan må så bra som möjligt helt enkelt – länge. 

Se mer under “Events & Föreläsningar” för vad som är bokat framöver och öppet för allmänheten, eller hur du går till väga om du har intresse av att boka Matstarkt för ett slutet sällskap. Hör gärna av dig om du har särskilda önskemål och behov, oavsett om du är privatperson eller företag. 

 

Events & Föreläsningar

 

Företag

Är ni ett företag där friskvård faktiskt har en betydelse? Där ni arbetar proaktivt och inte reaktivt mot utmattning? Ni kan spara stora pengar på att arbeta förebyggande med er personals hälsa. Men ni kan också tjäna pengar på friskvård – Människor som mår bättre gör bättre. 

Matstarkt arbetar med företag i grupp och på individuell nivå – både förebyggande och som behandling. Här handlar det om testbaserad hälsa där provtagning utgör basen för rådgivning. Detta är avdragsgillt som friskvård, kontakta Matstarkt nedan för att få veta mer. 

 

Kontakta Matstarkt för mer information! 

 

Mottagning

Matstarkt har mottagning i Nya Hovås strax söder om Göteborg men tar också emot klienter via telefon. Se mer vad du kan få hjälp med under konsultation och hur du kan boka en tid! 

 

Konsultation